Bedemænd er professionelle, der leverer begravelses- og balsameringstjenester til de døde og deres familier. Selvom det ikke er en karriere med bred appel, er det et stabilt og pålideligt felt. Døden er en af ​​verdens få konstanter, og en kompetent bedemand med gode interpersonelle færdigheder kan bygge en god forretning.

Grundlæggende færdigheder for en bedemand

Bedemænd skal mestre et varieret udvalg af færdigheder for, at lykkes i deres valgte erhverv. Sikker håndtering af de døde og effektive balsameringspraksis kræver begge en stærk forståelse af emner, herunder mikrobiologi, patologi og kælvning af balsameprocedurer. De skal også være stærke forretningsfolk, med en forståelse for både traditionel forretningspraksis og yderligere juridiske opgaver, der er unikke for deres branche. De skal også forstå de sociale aspekter af sorg, herunder de religiøse og kulturelle opfattelser af de forskellige befolkninger i deres lokalområde.

Fungerende pligter

Bedemænd er ansvarlige for, at transportere afdøde til begravelseshuset og derefter forberede kroppen til begravelse. De fleste ansætter balsamere og kosmetiske kunstnere for, at bevare kroppen og få det til at se naturligt ud til begravelsen, selvom mange bedemænd har evnen til at gøre dette selv, hvis det er nødvendigt. Bortset fra forberedelsen af ​​selve kroppen organiserer bedemanden enhver anden tjeneste, som familien ønsker. Dette kan omfatte en visning og en formel begravelsestjeneste i enten begravelsesforretning, kapellet eller ved gravstedet. Begravelsespersonale arrangerer catering, blomster, siddepladser og andre detaljer efter behov.

Andre pligter

Forberedelse af organer og arrangering af mindetjenester tager en overraskende lille del af bedemandens tid. Som eksperter i at håndtere de praktiske detaljer om døden lever begravelsesdirektører en række tjenester til den sørgende familie. Dette kan omfatte at kontakte afdødes livsforsikringsselskab, arrangere dødsulykker, indgive en ansøgning om veterans dødsydelser og rådgive familien om eventuelle nødvendige arrangementer vedrørende bankkonti, forsyningsselskaber og indkomstskatter. Mange begravelsesdirektører fokuserer stærkt på forhåndsudsalg af begravelsestjenester, hvilket sikrer kunderne, at deres ønsker er fuldt ud forstået og vil blive udført på den specificerede måde.