Poker kan få dig i himlen eller i helvede

Rigtigt mange spiller poker i håbet om den helt store gevinst. Men det kan i lige så høj grad være for følelsens skyld. Adrenalinen får frit løb og det konstante “håb” om at gevinsten venter efter næste hånd. Det er den farlige cocktail. Troen på at heldet vender lige om et øjeblik og at følelsen om at vinde det tabte tilbage. Så bliver det mere til en afhængighed og jagten på en følelse, der kun kommer få gange, men jagtes endnu mere. Det er vejen til et mareridt. Det kan koste ægteskaber, venskaber, huse og andre værdier.

Men flere er også begyndt, at leve professionelt af at spille poker. Der er utroligt mange penge i poker. Selvom du kun spiller lidt og om mindre beløb, så lever flere af det. Og de lever ganske fornuftigt.

Se iøvrigt en af verdens største poker-sider her.

Hvordan bliver man god til poker?

Der er virkeligt mange ting, der skal til for at gøre en god pokerspiller. Alle kan være heldige. Men spiller man flere hundrede eller tusinder hænder, så er held mere undtagelsen end reglen.

Hvis du skal bliver rigtig god til poker, så er der flere ting du skal besidde. Selvom poker har en del med held at gøre pga trækningen af kort, så foregår der også et enormt stort psykologisk spil. Man skal gøre sine modstander usikre på hvilke kort man kan sidde med. Og på samme tid skal du se om du kan afkode hvilke kort dine modstandere sidder med.

Læg dertil at du skal memorere hvordan dine modstandere har ageret og reageret på alle de hænder som du har set dem spille. Og det skal du så bruge til at enten ændre dit spil eller gennemskue deres spil, så du kan ændre spillets gang og gøre dem usikre på deres hænder. Så kan du nemlig vinde spil og penge selvom du har bordets dårligste hånd.

Se regler for beer pong her